cine-i calauza ?


      Sunt Vasi ( Moisa Vasile) si umblu la pădure de mic. Fie ca am ales sa merg, fie ca am mers pentru ca nu am avut altceva, realitatea este ca afară mă simt acasă.
   
      Urc muntele pe orice vreme și găsesc plăcere in varietate. Peșteri, canioane, boscheți, văi, cleanțuri, piscuri, faleze și altele, pe toate le explorez. Dacă-i noapte e interesant si numesc asta "tură de noapte" . Dacă e ploaie mă bucur de ea, dacă e arșiță mă bucur de climatul arid/deșertic, iar dacă e vegetație abundentă spun - peisaj" junglatic" si despre toate astea vorbesc cu pasiune.

      Lucrez cu corzi si "fiare" de tot felul. Te duc de la nivelul mării în vârful munților (alpinism), în adâncimile pământului (speologie), în văile cele stancoase cu cascade (canioane), prin ape repezi (rafting), te duc pe picioare (drumeție) și pe roți (cicloturism), îti pot arăta codrii cum nu i-ai mai vazut. Te învăt să meșterești, să scoți ceva cu mâna ta și să găsești plăcere în a petrece timpul in natură.

     Alerg la pădure și prin munți, catăr pe stancă, gheață, boscheți, dorm și umblu pe unde apuc. Când vreau confort, muncesc pentru el, iar cand vreau sa fiu lejer, alerg si înot la pielea goala, mă scald în viscol și iau dealul pieptiș.


    N-am să te obosesc cu detalii tehnice privind oaresce ascensiuni, realizări, experiență în mai știu eu ce. Toate alea nu te vor hrăni , iar increderea aș vrea să nu ți-o formezi doar după "ureche".
Ca profesie sunt ghid montan (atestat nr. 5092), dar mai bine aruncă o privire peste ceea ce poți primi și dacă te atrage ce vezi, dă-mi de știre și facem treabă împreună.